Ukanio81
Klanowicze
Zaawansowany uÂżytkownik

"Ciesz siĂŞ mÂłodzieĂącze w mÂłodoÂści swojej"
|
 |
« Odpowiedz #17 : Grudzień 23, 2009, 13:20:13 » |
|
moje
DziewiÂątka ze skrzydÂłem osiem: 9w8 - "Komfortowy"
Œwiadoma dziewi¹tka ze skrzyd³em osiem jest skromna, spokojna, stabilna. Posiada energiê ósemki gdy siê skupia na celach, które realizuje. Czêsto posiada du¿¹ si³ê woli, koùczy sprawy, które rozpocze³a. Mo¿e posiadaÌ wielki magnetyzm o czym nie zawsze jest œwiadoma. Bierze na serio to co wykonuje, ale nie jest zachwycona sam¹ sob¹. Dziewi¹tka z tym skrzyd³em jest relatywnie odwa¿na i posiada wysok¹ intuicjê. Generalnie nie jest intelekualistk¹ chyba, ¿e jest to wyuczone. Gdy jest w stresie, okazuje zaprzeczenie tych dwóch typów. Mo¿e byÌ pasywnie uprzejma jak dziewi¹tka i nagle przejœÌ na bardzo ostr¹ ósemkê. W jednej chwili jest przykra i krytyczna, a po chwili czu³a i pomagaj¹ca. Czêsto nie s³yszy swojego g³osu gdy jest roz³oszczona. Mo¿e bardzo powoli siê zbieraÌ na z³oœÌ, a po chwili eksplodowaÌ. Mo¿e myliÌ bycie asertywnym z byciem nieuprzejmym. Mo¿e byÌ nie co nie czu³a, obydwa typy to zachowanie wspieraj¹. Nietaktowna, dyskryminuj¹ca i niedyskretna. Mo¿e byÌ niechc¹cy nielojalna, rozpowiadaj¹c sekrety innych osób. Seksualne chaotyczne, czêsto kieruj¹ siê po¿¹daniem.
SÂłynne dziewiÂątki ze skrzydÂłem osiem: Clint Eastwood, John Goodman, Peter Falk, Keanu Reaves, Ringo Starr, Whoopi Goldberg, Kevin Costner.
|