Strona głównaPomocSzukajZaloguj sięRejestracja

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Grudzień 23, 2024, 19:48:35

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj

News

Stats
8792 wiadomości w 564 wątkach, wysłane przez 45 użytkowników
Najnowszy użytkownik: konopia
+  Art Of War
|-+  Off - topic
| |-+  .. i starocie ;)
| | |-+  Ró¿noÂści
| | | |-+  PvP
Strony: [1] Do dołu Drukuj
Wątek: PvP  (Przeczytany 4368 razy)
KaShel
Gość
PvP
« : Listopad 30, 2009, 19:37:54 »

No nie powiem, bym byÂł zadowolony z tego, ze Myrmidoni rozjechali nas dziÂś bĂŞdÂąc w skÂładzie o poÂłowĂŞ mniejszym.

Chaos niekontrolowany, to sÂłowa, ktĂłre w sam raz pasujÂą. Trzeba coÂś z tym zrobiĂŚ, szkoda reputacji na takie wypady.

Umawiam siê z ka¿dym z Was na duela, czas zacz¹Ì ÌwiczyÌ:P
Elsi /Selenay
Clan Leader w stanie spoczynku ;)
Administrator
Aktywny uÂżytkownik

« Odpowiedz #1 : Grudzień 01, 2009, 10:42:32 »

Chyba nikt nie byl zadowolony ;/ Ogolnie nie wiem co wszystkim odbilo ze zaczeli uciekac ^^ Lepiej lac sie do konca, pasc i stracic ten % ale z honorem, niz wiac i zeby sie smiali ^^ A ogolnie bardzo dobry pomysl, juz wczoraj mowilam ze musimy zaczac cwiczyc takie grupowe pvp, zeby sie wiecej takie sytuacje nie zdarzaly.
osty
Klanowicze
UÂżytkownik

« Odpowiedz #2 : Grudzień 01, 2009, 12:14:28 »

to wszystko przez brak wyobraÂźni.
Chcecie na siÂłe lecieĂŚ na wroga to macie.

MogÂło nas byĂŚ nawet 3x wiĂŞcej niÂż wroga a i tak dostalibyÂśmy w dupe. Czemu? bo na buffie z CH i w nie kompletnych pt to moÂżemy
swinie w oborze ubijaĂŚ a nie wojowaĂŚ z pt wroga majÂącym hero UD.

Jak juÂż iœÌ to po to aby powalczyĂŚ i prĂłbowaĂŚ wygraĂŚ a nie po to by paœÌ, przecieÂż to widaĂŚ Âże takiej walki nie wygramy. 

Ps. no i ta gÂłupia sytuacja gdy nuki bijÂą bez empa/ cova/ bd/ ee a party tanka na pvp ma WC z COVem ;p 
« Ostatnia zmiana: Grudzień 01, 2009, 12:20:07 wysłane przez osty » Zapisane
Elsi /Selenay
Administrator
Aktywny uÂżytkownik

« Odpowiedz #3 : Grudzień 01, 2009, 18:00:50 »

no fakt wczorajsza akcja to totalna porazka, w tym pospiechu nikt nie pomyslal zeby wc'a przerzucic do drugiego pt, pewnie przez to ze mielismy party pod Rb ustawione MrugniĂŞcie

jedna uwaga - jakby 10 osob sie nie przekrzykiwalo na VT to moze jedna dalaby rade zaprowadzic porzadek ^^ o tym ze trzeba sie zbierac duzo szybciej i jednoczesnie a nie jedni sa w sekunde a na innych sie czeka 5 minut to juz szkoda mowic MrugniĂŞcie
RaaM/Sirragh
Gość
« Odpowiedz #4 : Grudzień 01, 2009, 19:37:01 »

O tam. Nie wiem dlaczego ale moje pt ogarnialo na siege. 1 target biegamy w grupie i juz sukces UÂśmiech za malo wc/bd/sws ogolnie supportu wiec nie da sie zrobic kompletnych pt JĂŞzyk jak jest 1 wc z covem to juz dobrze. Trzeba suby koxac to bedzie support UÂśmiech
Elsi /Selenay
Administrator
Aktywny uÂżytkownik

« Odpowiedz #5 : Grudzień 02, 2009, 12:49:23 »

Raam mĂłwimy o akcji pod Hestia MrugniĂŞcie
Tal
Nowy uÂżytkownik
*

« Odpowiedz #6 : Grudzień 02, 2009, 13:12:12 »

ja mam pytanie dlaczego nie mozna wpojic sobie do glowy ze gdy sa wszystcy pod gk goddard dopiero wtedy skaczemy na woa > 700 a tak kazdy skacze sam...o innym czasie...

nie ma tak zle bo w pagan troche pobilimsy wara z draco bowem bym i miaql glebe JĂŞzyk

trzeba cwiczyc miedzy soba na coloseum party vs party zeby sie zgrac

Moonlight Sentinel 79
RaaM/Sirragh
Gość
« Odpowiedz #7 : Grudzień 03, 2009, 21:42:05 »

nie ma tak zle bo w pagan troche pobilimsy wara z draco bowem bym i miaql glebe JĂŞzyk

aha to thx. Bijecie ludzi w pagan... Potem idzie taki ee/bp na kox i dziwi sie dlaczego go bija i tylko % traci. Wbij sobie do glowy ze w pagan sie nie bije. Gadalem z myrmindoms i powiedzieli ze jezeli my nie bedziemy ich bic w pagan to oni nas tez nie beda nas ruszac. Wbijanie fragow na supporcie GZ  jestes kozak to idz bhj war na 700/IT/TOI/FOG/KETRA/VARKA/MOS a nie jak noob rozwalac support do cholery
Adi
Przyszli / byli klanowicze
Nowy uÂżytkownik
*

SÂłoneczko:)

« Odpowiedz #8 : Grudzień 03, 2009, 22:20:20 »

To juz wszystko jasne dlaczego myrmidonsi mnie bija w pagan, przychodza sztyletami po mnie...Gz tal Wczesniej jakos mnie nie atakowali...

RaaM/Sirragh
Gość
« Odpowiedz #9 : Grudzień 03, 2009, 22:43:50 »

Ja zrobilem tak: poszedlem koxac wilka SE  i ubili mnie 3 razy. Potdm relog na sorca i oni dostali 2 razy. Potem pogadalem z nimi i powiedzialem ze jezeli nie beda atakowali mojego klanu to moj klan nie bedzie atakowal ich. Za 3h dostalem pm ze ktos z naszych (mag SH) rozwalil 2 bp i 1 se bo koxali razem a na koniec jeszcze pisal ze to nooby bo sam 3 rozwalil UÂśmiech ZAL nie bede podawal jego nicku
Elsi /Selenay
Administrator
Aktywny uÂżytkownik

« Odpowiedz #10 : Grudzień 04, 2009, 00:40:51 »

To jak ktos bedzie jeszcze gadal z sznownymi myrmidonsami to niech raczy ich zapytac czemu podobno WAR jest przeze mnie ^^ bo tak uslyszalam ostatnio - cytuje "klanowicze cierpia bo maja glupiego CL'a" nie powiem zeby mi to jakas przyjemnosc sprawilo, tym bardziej ze ani ja im wara nie dalam pierwsza, ani ja ich raczej nie bije bo swsem raczej ciezko ;/
Ukanio81
Klanowicze
Zaawansowany uÂżytkownik

"Ciesz siĂŞ mÂłodzieĂącze w mÂłodoÂści swojej"

« Odpowiedz #11 : Grudzień 04, 2009, 00:43:07 »

oo za obraze cl to bede ich pekowal

MoÂżemy jedynie zdecydowaĂŚ, co zrobimy|z czasem, ktĂłry zostaÂł nam dany
when i die bury me upside down, so the world can kiss my ass
Tal
Nowy uÂżytkownik
*

« Odpowiedz #12 : Grudzień 05, 2009, 01:06:14 »

BYLO TAK MINOLEM WARA NIE BILEM ALE OD NAS MAG...ICH WYBIL WIEC ZEBRALI EKIPE I NAS GONILI

ja wiem ze w pagan jest neutaral strefa ale u nas w klanie nie kazdy wie....wtedy juz nie bylo wyjscia trzba bylo sie bronic

Moonlight Sentinel 79
Strony: [1] Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do: