Strona g³ówna
Pomoc
Szukaj
Zaloguj siê
Grudzieñ 23, 2024, 08:03:50
Witamy,
Go¶æ
.
Zaloguj siê
lub
zarejestruj
.
Grudzieñ 23, 2024, 08:03:50
1 Godzina
1 Dzieñ
1 Tydzieñ
1 Miesi±c
Zawsze
Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Szukaj
Szukanie zaawansowane
News
Stats
8792
wiadomo¶ci w
564
w±tkach, wys³ane przez
45
u¿ytkowników
Najnowszy u¿ytkownik:
konopia
Art Of War
Off - topic
.. i starocie ;)
Ró¿no¶ci
Dla tych co tu jeszcze czasem zagl±daj± :)
0 u¿ytkowników i 4 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
« poprzedni
nastêpny »
Strony:
1
...
3
4
[
5
]
6
Do do³u
W±tek: Dla tych co tu jeszcze czasem zagl±daj± :) (Przeczytany 26448 razy)
Sosina/Koka
Aktywny u¿ytkownik
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 109
Odp: Dla tych co tu jeszcze czasem zagl±daj± :)
«
Odpowiedz #60 :
Wrzesieñ 10, 2010, 20:22:05 »
"Stara ekipa"? Stara ekipa zosta³a tylko na forrum ,nasze drogi porozchodzily sie :(Watpie zeby udalo nam sie zebrac gdziekolwiek na jakimkolwiek serwerze
Fajnie ze chociaz na forum czasem ludziki zagl±daj±
"Chodziæ bêde po Ziemi sercem mi³uj±cym;Moze to byæ mêczeñstwem,ale lepsze jest mêczeñstwo z mi³o¶ci niz mêka nienawi¶ci"
ELI-Spectral Dancer -79-/Storm Screamer -76-/Bishop -67-
Kastien -Warcrayer-78/SH-53
IiILeonIiI
Klanowicze
Nowy u¿ytkownik
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 43
~PumpinJumpinLoop~
«
Odpowiedz #61 :
Wrzesieñ 10, 2010, 20:49:23 »
Hmm nom masz racje
ale hmm moze ta garstka ludzikow by sie dolaczyla i moze cos by wyszlo
L2Elixir-Archmage 77lv
L2Bfde-ElvenElder 84/85lv Sub-ArcanaLord77,HE76,Archmage79
SH79lv,Tyr 52
L2BFDE-sps80/sws76/tyr75/konik59 full dynasty!! xD
L2EX- ee80
L2DEX- SOulH 78
l2WS- Cardi 82 / bd 75 / Paladyn 52
Ukanio81
Klanowicze
Zaawansowany u¿ytkownik
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 281
"Ciesz siê m³odzieñcze w m³odo¶ci swojej"
«
Odpowiedz #62 :
Wrzesieñ 10, 2010, 22:40:04 »
nawet mi si ejuz nie chce grac w l2, jakies nudne to sie stalio wklepywanie lv od poczatku
Mo¿emy jedynie zdecydowaæ, co zrobimy|z czasem, który zosta³ nam dany
when i die bury me upside down, so the world can kiss my ass
Elsi /Selenay
Clan Leader w stanie spoczynku ;)
Administrator
Aktywny u¿ytkownik
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 207
«
Odpowiedz #63 :
Wrzesieñ 11, 2010, 15:00:04 »
Lukas nie marud¼
To rola S.a.m.a.r.a
Ja wesz³am na eliksir tak tylko z ciekawo¶ci, moje postacie wszystkie s±, ale jak ju¿ wspomnia³am Elsi jakby troszkê nieubrana
Klan jest, ch jest, nie widzê problemu jak kto¶ ma ochotê grac
Ludzi od cholery gra z tego co widzia³am. Tam teraz Gracia Final jest. Jakby¶cie chcieli to oddam komu¶ lidera, a swoja postaæ wola³abym jednak zatrzymaæ, mo¿e czasem zagl±dnê
Sosina/Koka
Aktywny u¿ytkownik
P³eæ:
«
Odpowiedz #64 :
Wrzesieñ 11, 2010, 18:14:47 »
Elsuniu,nie wiem czy dalibysmy rade sie tam zebrac w jakas wieksza grupke ,chociazby z 20 osob(tak wiem mam za duze wymagania),fajnie by bylo jakby sie tak naprawde udalo ale znajac zycie ....
"Chodziæ bêde po Ziemi sercem mi³uj±cym;Moze to byæ mêczeñstwem,ale lepsze jest mêczeñstwo z mi³o¶ci niz mêka nienawi¶ci"
Samar
Klanowicze
U¿ytkownik
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 90
«
Odpowiedz #65 :
Wrzesieñ 12, 2010, 17:23:46 »
Elsi jak chcesz to ja powinienem miec sprzet na swojej postaci to moge Ci oddac
Odwa¿ny, to nie ten kto siê nie boi, ale ten który wie, ¿e istniej± rzeczy wa¿niejsze ni¿ strach.
DevilAngel
Klanowicze
Nowy u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 35
«
Odpowiedz #66 :
Wrzesieñ 12, 2010, 18:00:33 »
---->>>>>Czech gamers<<<<<----------- interlude
ja gram,luq,osty noi n4k ;]
Sosina/Koka
Aktywny u¿ytkownik
P³eæ:
«
Odpowiedz #67 :
Wrzesieñ 12, 2010, 18:38:18 »
n4k i to przemawia za stanowczym NIe !!!! z mojej strony
Ukanio81
Klanowicze
Zaawansowany u¿ytkownik
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 281
"Ciesz siê m³odzieñcze w m³odo¶ci swojej"
«
Odpowiedz #68 :
Wrzesieñ 12, 2010, 19:11:04 »
http://www.runesofmagic.com/pl/index.html
gram teraz w taka gierke troche podobna do linejdza, gra jest calkowicie po polsku, gram na oficjalu, donaci maja tylko dodatkowych opcji wiecej za kase
Mo¿emy jedynie zdecydowaæ, co zrobimy|z czasem, który zosta³ nam dany
when i die bury me upside down, so the world can kiss my ass
DevilAngel
Klanowicze
Nowy u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 35
«
Odpowiedz #69 :
Wrzesieñ 12, 2010, 21:10:50 »
tzn to nie n4k tylko nn ale polowa ludzi z n4k a tak btw to czemu nie n4k?;]
osty
Klanowicze
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 95
«
Odpowiedz #70 :
Wrzesieñ 15, 2010, 15:16:23 »
no ten serwerek calkiem przyjemny jest. Nawet mnie to znowu troche wci±gne³o po ponad pó³ rocznym odpoczynku ;p
Hk tu graj±, Archeon, nie ma udziwnieñ z HB, których mo¿e troche brakuje ale chocia¿ gra p³ynnie chodzi.
Z Tasem (Pope) mam tam kontakt, Lity nie widzia³em jeszcze. Luq z bratem tam graj±.
Dziwny troche ten klan nn, szczególnie podejscie lidera w niektórych sytuacjach, ale gra siê ca³kiem przyjemnie.
Vespis
Klanowicze
U¿ytkownik
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 54
All Systems Go
«
Odpowiedz #71 :
Wrzesieñ 16, 2010, 01:22:04 »
Osty, a tego DDO pojeba³e¶ co?
A muszê Ci powiedzieæ ¿e gra do¶æ fajna, taki baldurs gate multi ;]
czasem sobie pomykam, gra jest za free, lecz mo¿na placic abonament, co daje kilka bonusów, np wszystkie spoty, ilo¶æ miejsc na postacie, a je¿eli kto¶ chce graæ free (jak ja;)) to i tak mo¿na mieæ odblokowane spoty, za questy dostaje sie punkty favor i za zebrane pkty mo¿na odblokowywaæ sobie miejsca
jakby kto¶ chcia³ to zapraszam (moge nawet za³atwiæ miejsce w najwiêkszej gildi pl)
http://www.ddo.com/
http://www.ddopl.com/
Nie odbierzesz ¿ycia komu¶, kto nie ¿yje...
- Rozwidlenie, którêdy idziemy?
- W lewo
- W takim razie w prawo
osty
Klanowicze
U¿ytkownik
«
Odpowiedz #72 :
Wrzesieñ 16, 2010, 10:16:25 »
No ta gierka, która poleca Vesp jest najlepszym mmo w jaki gra³em.
Musia³em przerwaæ z braku czasu, potem klanowo pogralismy na dexie wiêc DDO przesz³o na 2 plan.
Mam tam jeszcze swojego berserkera krasnoluda chyba, by³em w tej gildii ale pewnie mnie ju¿ wywalili ;p
Dla DDO mozna zarzuciæ tylko 1 - brak otwartych pvp.
ps. my¶la³em ze juz dawno skonczyles z ta gr± Vesp ;p
ps2. swego czasu znalaz³em tez drug± ciekaw± pozycje (darmowe mmo, do pewnego momentu) - Warhammer online unlimited. Gra wydaje sie byæ rewelacyna ale wymagania ma kosmiczne, na 2gb ramu, procku amd 2ghz, karcie gf 128 7300 gra praktycznie nie dzia³a.
«
Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 16, 2010, 10:20:07 wys³ane przez osty
»
Vespis
Klanowicze
U¿ytkownik
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 54
All Systems Go
«
Odpowiedz #73 :
Wrzesieñ 16, 2010, 11:38:00 »
Wydaje mi siê ¿e nie wywalili Ciê jeszcze, ale nie daje g³owy. Jak widaæ gram dalej, co prawda jedynie czasem, ale jak ju¿ zejdzie siê lud z którym gra³em od 4lvla do 11 (czyli niemal non stop, bo 4lvle da siê zrobiæ na solo mapie, tutorialowej) to wsi±kam na ca³e dnie, niemal jak w L2. Open pvp faktycznie tutaj cierpi, bo zwyczajnie nie ma. Wstawili karczmy gdzie to mo¿na siê praæ po pyskach ale i tak nie umywa siê to do lineagowych walk. Ogólnie 95% gdy to questy w party, muszê przyznaæ tutaj DDO góruje nad innymi grami, bo co prawda misje sk³aniaj± siê niemal jedynie ku zat³uczeniu ilu¶ tam mobów, ale jest to tak ciekawie zrobione ze po prostu tego nie odczuwasz, zabijasz setnego moba w quescie i dalej jest on przyjemny. Pamiêtam robili¶my quest The Pit, pierwszy raz robili¶my z "taksówkarzem", kolo zna³ questa, oblecia³, reszta jedynie go chroni³a i obija³a moby. Po pó³ godzinie zebrali¶my po 13k expa. Przysz³a noc, taksi odjecha³o, no to my w party wbli¶my sami (bo 13k expa to nie w kij pierdzia³ w DDo, gdzie max postaæ ma 20lvl, a ró¿nice pomiêdzy jednym lvlem a drugim to przedzia³y 100k-500k). Pó³tora godziny mêczyli¶my siê w tunelach Pit'a, ile kurw nalecia³o na voice chacie(kolejny + ddo, wbudowany komunikator) to chyba jedynie sama gra wie. Ile¶my siê razy w lawie potopili i trzeba by³o resowaæ, ale zabawa by³a przednia. Gram sorcerererem, tak± ³adniusi± babeczk±, po pierwszej sali sta³em bez many, ze skrzyni wypad³a mi bu³awa, zmieni³em szaty na heavy armor, bu³e w d³oñ i jeba³em meale damage do shrinea(takie kapliczki co regeneruj±, bo niema tam regenu w czasie rzeczywistym). Skoñczyli¶my questa po dok³adnie 152minutach (o ile pamiêtam, bo sa podsumowania na koniec, mo¿na ogl±daæ tabele z wynikami). Teraz za ka¿dym razem jak jeste¶my w party i kto¶ wo³a "pit", zawsze jest brecha, i pierw taksi szukamy:) ALe wracaj±c do rzeczy, gra jest bardzo ciekawa, ¶wiat gry opiera siê na kostkach, (baldurrzy, neverwinterzy, i podobni bêd± wiedzieæ), rzuty, wszelkie staty, skile, niemal wszystko opiera siê na kostkach. Co najwa¿niejsze, zauwa¿y³em ¿e w ddo nie ma, albo je¶li ju¿ jest to znikomy, procent nobów. Newbie jest do¶æ du¿o, sam wszystkiego nie ogarniam, i jak nie wiem to zwyczajnie pytam,. Lecz nobów znanych mi z l2, jest bardzo ale to bardzo ma³o. Gra jest zwyczajnie trudna, zeby poj±c zasady (dla kogo¶ kto nie mia³ styczno¶ci z tymi systemami) oblecenie tutoriala czêsto nie styka. Wielu ludzi pyta siê o grê, nawet graj±c w random party, czêsto rozmowa jest w³a¶nie na temat mechanizmów gry, lecz wszystko odbywa siê kulturalnie. W gildi w jakiej jestem, mia³em przyjemno¶æ (tak, nie pomyli³em siê) graæ z m³odszymi od siebie i to o sporo, najm³odszy gracz z jakim gra³em mia³ 14lat. i uwaga, on mnie uczy³ podstaw, zaczyna³ mniej wiêcej wtedy co ja tworzyæ nowa postaæ. W l2 zosta³bym wy¶miany i zwyzywany od nobów, a tu proszê jaka mi³a odmiana. Dobra nas³odzi³em na gre, teraz kolej nieco posoliæ;] W grze bez party chuja zrobisz, ka¿dy od 5lvla wzwy¿ dos³ownie musi mieæ party aby robiæ spokojnie questy na poziomie ELIte (czyli jakby super trudny, zajebisty rzek³bym), no chyba ¿e ma siê main postaæ full wykoksan±, co te¿ sprawia ¿e masz dostêp do najlepszych itemów wtedy przerzucaj±c je masz tam jakie¶ szanse zrobiæ kilka lvli wzwy¿ solo, jednak i tak prêdzej czy pó¼niej party staje siê konieczno¶ci±. Nieco pojebane zdajê siê kilka bugów jakie w grze wypatrzy³em, na 7lvlowym spocie moby (drowy, d elfy) albo s± tak zajebiste i maj± morrowindowe resisty na fire albo nie wiem. Nukuje go z frost lanca dostaje damage, nukuje go z firebala dostaje damage ale o sporo okrojono, s± miejsca gdzie stoi/le¿y lawa, ja depnê na ni± dostaje damage, drow stanie po jajca w lawie i nie dostaje dmg. Kolejna sprawa, kolejna sprawa (ale to chyba tylko ja tak widzê) sterowanie, nieco lipne, bo chodzi sie wsadem lub strza³kami, do tego kombinacje odpaleñ pasków s± na numerycznej z sziftami, kontrolami, ogólnie dla mnie nie fajnie, ale da siê przywykn±æ. Kurde mia³em napisaæ do Ostego, a proszê posz³a ksi±¿ka.
tak wiêc jakby kto¶ chcia³ spróbowac siê z t± gr±, linki poda³em, ¶ci±gn±æ sobie poinstalowaæ, zupdatowaæ (na stronie gildi jest chyba tutorial jak co i kiedy robiæ) i wbijaæ do gry.
ps. wymagania ma nieco mniejsze
ja na c2d ~5ghz i 1gb ramu gram spokojnie, jedynie w miastach lekko mnie harczy, ale ogólnie questy, spoty dzia³aj± cud miód i wisienka na torcie.
Nie odbierzesz ¿ycia komu¶, kto nie ¿yje...
- Rozwidlenie, którêdy idziemy?
- W lewo
- W takim razie w prawo
osty
Klanowicze
U¿ytkownik
«
Odpowiedz #74 :
Wrzesieñ 16, 2010, 16:09:58 »
co do wymagañ DDO to s± chyba podobne do lineage hb i w dó³.
Sterowanie mi siê w³a¶nie podoba³o, wiêcej siê widzi ni¿ w przypadku l2 i ma siê wiêksze pole manewru.
Strony:
1
...
3
4
[
5
]
6
Do góry
« poprzedni
nastêpny »