Strona głównaPomocSzukajZaloguj sięRejestracja

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Kwiecień 10, 2025, 14:02:30

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj

News

Stats
8792 wiadomości w 564 wątkach, wysłane przez 45 użytkowników
Najnowszy użytkownik: konopia
+  Art Of War
|-+  Off - topic
| |-+  .. i starocie ;)
| | |-+  Ró¿noÂści
| | | |-+  Dla tych co tu jeszcze czasem zaglÂądajÂą :)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek. « poprzedni następny »
Strony: 1 ... 3 4 [5] 6 Do dołu Drukuj
Wątek: Dla tych co tu jeszcze czasem zaglÂądajÂą :)  (Przeczytany 28152 razy)
Sosina/Koka
Aktywny uÂżytkownik

« Odpowiedz #60 : Wrzesień 10, 2010, 20:22:05 »

"Stara ekipa"? Stara ekipa zostaÂła tylko na forrum ,nasze drogi porozchodzily sie :(Watpie zeby udalo nam sie zebrac gdziekolwiek na jakimkolwiek serwerze Smutny Fajnie ze chociaz na forum czasem ludziki zaglÂądajÂą UÂśmiech

"ChodziĂŚ bĂŞde po Ziemi  sercem miÂłujÂącym;Moze to byĂŚ mĂŞczeĂąstwem,ale lepsze jest mĂŞczeĂąstwo z miÂłoÂści niz mĂŞka nienawiÂści"
ELI-Spectral Dancer -79-/Storm Screamer -76-/Bishop -67-
Kastien -Warcrayer-78/SH-53
IiILeonIiI
Klanowicze
Nowy uÂżytkownik

~PumpinJumpinLoop~

« Odpowiedz #61 : Wrzesień 10, 2010, 20:49:23 »

Hmm nom masz racje UÂśmiech ale hmm moze ta garstka ludzikow by sie dolaczyla i moze cos by wyszlo JĂŞzyk

L2Elixir-Archmage 77lv
L2Bfde-ElvenElder 84/85lv  Sub-ArcanaLord77,HE76,Archmage79
SH79lv,Tyr 52         
L2BFDE-sps80/sws76/tyr75/konik59   full dynasty!! xD
L2EX- ee80
L2DEX- SOulH 78
l2WS- Cardi 82 / bd 75 / Paladyn 52
Ukanio81
Klanowicze
Zaawansowany uÂżytkownik

"Ciesz siĂŞ mÂłodzieĂącze w mÂłodoÂści swojej"

« Odpowiedz #62 : Wrzesień 10, 2010, 22:40:04 »

nawet mi si ejuz nie chce grac w l2, jakies nudne to sie stalio wklepywanie lv od poczatku

MoÂżemy jedynie zdecydowaĂŚ, co zrobimy|z czasem, ktĂłry zostaÂł nam dany
when i die bury me upside down, so the world can kiss my ass
Elsi /Selenay
Clan Leader w stanie spoczynku ;)
Administrator
Aktywny uÂżytkownik

« Odpowiedz #63 : Wrzesień 11, 2010, 15:00:04 »

Lukas nie marudÂź MrugniĂŞcie To rola S.a.m.a.r.a JĂŞzyk Ja weszÂłam na eliksir tak tylko z ciekawoÂści, moje postacie wszystkie sÂą, ale jak juÂż wspomniaÂłam Elsi jakby troszkĂŞ nieubrana MrugniĂŞcie Klan jest, ch jest, nie widzĂŞ problemu jak ktoÂś ma ochotĂŞ grac MrugniĂŞcie Ludzi od cholery gra z tego co widziaÂłam. Tam teraz Gracia Final jest. JakbyÂście chcieli to oddam komuÂś lidera, a swoja postaĂŚ wolaÂłabym jednak zatrzymaĂŚ, moÂże czasem zaglÂądnĂŞ MrugniĂŞcie
Sosina/Koka
Aktywny uÂżytkownik

« Odpowiedz #64 : Wrzesień 11, 2010, 18:14:47 »

Elsuniu,nie wiem czy dalibysmy rade sie tam zebrac w jakas wieksza grupke ,chociazby z 20 osob(tak wiem mam za duze wymagania),fajnie by bylo jakby sie tak naprawde udalo ale znajac zycie ....

"ChodziĂŚ bĂŞde po Ziemi  sercem miÂłujÂącym;Moze to byĂŚ mĂŞczeĂąstwem,ale lepsze jest mĂŞczeĂąstwo z miÂłoÂści niz mĂŞka nienawiÂści"
Samar
Klanowicze
UÂżytkownik

« Odpowiedz #65 : Wrzesień 12, 2010, 17:23:46 »

Elsi jak chcesz to ja powinienem miec sprzet na swojej postaci to moge Ci oddac MrugniĂŞcie

OdwaÂżny, to nie ten kto siĂŞ nie boi, ale ten ktĂłry wie, Âże istniejÂą rzeczy waÂżniejsze niÂż strach.
DevilAngel
Klanowicze
Nowy uÂżytkownik

« Odpowiedz #66 : Wrzesień 12, 2010, 18:00:33 »

---->>>>>Czech gamers<<<<<----------- interlude JĂŞzyk ja gram,luq,osty noi n4k ;]
Sosina/Koka
Aktywny uÂżytkownik

« Odpowiedz #67 : Wrzesień 12, 2010, 18:38:18 »

n4k i to przemawia za stanowczym NIe !!!! z mojej strony

Ukanio81
Klanowicze
Zaawansowany uÂżytkownik

"Ciesz siĂŞ mÂłodzieĂącze w mÂłodoÂści swojej"

« Odpowiedz #68 : Wrzesień 12, 2010, 19:11:04 »

http://www.runesofmagic.com/pl/index.html  gram teraz w taka gierke troche podobna do linejdza, gra jest calkowicie po  polsku, gram na oficjalu, donaci maja tylko dodatkowych opcji wiecej za kase

MoÂżemy jedynie zdecydowaĂŚ, co zrobimy|z czasem, ktĂłry zostaÂł nam dany
when i die bury me upside down, so the world can kiss my ass
DevilAngel
Klanowicze
Nowy uÂżytkownik

« Odpowiedz #69 : Wrzesień 12, 2010, 21:10:50 »

tzn to nie n4k tylko nn ale polowa ludzi z n4k a tak btw to czemu nie n4k?;]
osty
Klanowicze
UÂżytkownik

« Odpowiedz #70 : Wrzesień 15, 2010, 15:16:23 »

no ten serwerek calkiem przyjemny jest. Nawet mnie to znowu troche wci¹gne³o po ponad pó³ rocznym odpoczynku ;p
Hk tu grajÂą, Archeon, nie ma udziwnieĂą z HB, ktĂłrych moÂże troche brakuje ale chociaÂż gra pÂłynnie chodzi.

Z Tasem (Pope) mam tam kontakt, Lity nie widziaÂłem jeszcze. Luq z bratem tam grajÂą.

Dziwny troche ten klan nn, szczegĂłlnie podejscie lidera w niektĂłrych sytuacjach, ale gra siĂŞ caÂłkiem przyjemnie.   

Vespis
Klanowicze
UÂżytkownik

All Systems Go

« Odpowiedz #71 : Wrzesień 16, 2010, 01:22:04 »

Osty, a tego DDO pojebaÂłeÂś co?JĂŞzyk
A muszê Ci powiedzieÌ ¿e gra doœÌ fajna, taki baldurs gate multi ;]
czasem sobie pomykam, gra jest za free, lecz mo¿na placic abonament, co daje kilka bonusów, np wszystkie spoty, iloœÌ miejsc na postacie, a je¿eli ktoœ chce graÌ free (jak ja;)) to i tak mo¿na mieÌ odblokowane spoty, za questy dostaje sie punkty favor i za zebrane pkty mo¿na odblokowywaÌ sobie miejsca

jakby ktoÂś chciaÂł to zapraszam (moge nawet zaÂłatwiĂŚ miejsce w najwiĂŞkszej gildi pl)
http://www.ddo.com/
http://www.ddopl.com/

Nie odbierzesz Âżycia komuÂś, kto nie Âżyje...

- Rozwidlenie, ktĂłrĂŞdy idziemy?
- W lewo
- W takim razie w prawo
osty
Klanowicze
UÂżytkownik

« Odpowiedz #72 : Wrzesień 16, 2010, 10:16:25 »

No ta gierka, ktĂłra poleca Vesp jest najlepszym mmo w jaki graÂłem.
MusiaÂłem przerwaĂŚ z braku  czasu, potem klanowo pogralismy na dexie wiĂŞc DDO przeszÂło na 2 plan.
Mam tam jeszcze swojego berserkera krasnoluda chyba, byÂłem w tej gildii ale pewnie mnie juÂż wywalili ;p

Dla DDO mozna zarzuciĂŚ tylko 1 - brak otwartych pvp. 

ps. myÂślaÂłem ze juz dawno skonczyles z ta grÂą Vesp ;p
ps2. swego czasu znalazÂłem tez drugÂą ciekawÂą pozycje (darmowe mmo, do pewnego momentu) - Warhammer online unlimited. Gra wydaje sie byĂŚ rewelacyna ale wymagania ma kosmiczne, na 2gb ramu, procku amd 2ghz, karcie gf 128 7300 gra praktycznie nie dziaÂła.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 16, 2010, 10:20:07 wysłane przez osty » Zapisane
Vespis
Klanowicze
UÂżytkownik

All Systems Go

« Odpowiedz #73 : Wrzesień 16, 2010, 11:38:00 »

Wydaje mi siê ¿e nie wywalili Ciê jeszcze, ale nie daje g³owy. Jak widaÌ gram dalej, co prawda jedynie czasem, ale jak ju¿ zejdzie siê lud z którym gra³em od 4lvla do 11 (czyli niemal non stop, bo 4lvle da siê zrobiÌ na solo mapie, tutorialowej) to wsi¹kam na ca³e dnie, niemal jak w L2. Open pvp faktycznie tutaj cierpi, bo zwyczajnie nie ma. Wstawili karczmy gdzie to mo¿na siê praÌ po pyskach ale i tak nie umywa siê to do lineagowych walk. Ogólnie 95% gdy to questy w party, muszê przyznaÌ tutaj DDO góruje nad innymi grami, bo co prawda misje sk³aniaj¹ siê niemal jedynie ku zat³uczeniu iluœ tam mobów, ale jest to tak ciekawie zrobione ze po prostu tego nie odczuwasz, zabijasz setnego moba w quescie i dalej jest on przyjemny. Pamiêtam robiliœmy quest The Pit, pierwszy raz robiliœmy z "taksówkarzem", kolo zna³ questa, oblecia³, reszta jedynie go chroni³a i obija³a moby. Po pó³ godzinie zebraliœmy po 13k expa. Przysz³a noc, taksi odjecha³o, no to my w party wbliœmy sami (bo 13k expa to nie w kij pierdzia³ w DDo, gdzie max postaÌ ma 20lvl, a ró¿nice pomiêdzy jednym lvlem a drugim to przedzia³y 100k-500k). Pó³tora godziny mêczyliœmy siê w tunelach Pit'a, ile kurw nalecia³o na voice chacie(kolejny + ddo, wbudowany komunikator) to chyba jedynie sama gra wie. Ileœmy siê razy w lawie potopili i trzeba by³o resowaÌ, ale zabawa by³a przednia. Gram sorcerererem, tak¹ ³adniusi¹ babeczk¹, po pierwszej sali sta³em bez many, ze skrzyni wypad³a mi bu³awa, zmieni³em szaty na heavy armor, bu³e w d³où i jeba³em meale damage do shrinea(takie kapliczki co regeneruj¹, bo niema tam regenu w czasie rzeczywistym). Skoùczyliœmy questa po dok³adnie 152minutach (o ile pamiêtam, bo sa podsumowania na koniec, mo¿na ogl¹daÌ tabele z wynikami). Teraz za ka¿dym razem jak jesteœmy w party i ktoœ wo³a "pit", zawsze jest brecha, i pierw taksi szukamy:) ALe wracaj¹c do rzeczy, gra jest bardzo ciekawa, œwiat gry opiera siê na kostkach, (baldurrzy, neverwinterzy, i podobni bêd¹ wiedzieÌ), rzuty, wszelkie staty, skile, niemal wszystko opiera siê na kostkach. Co najwa¿niejsze, zauwa¿y³em ¿e w ddo nie ma, albo jeœli ju¿ jest to znikomy, procent nobów. Newbie jest doœÌ du¿o, sam wszystkiego nie ogarniam, i jak nie wiem to zwyczajnie pytam,. Lecz nobów znanych mi z l2, jest bardzo ale to bardzo ma³o. Gra jest zwyczajnie trudna, zeby poj¹c zasady (dla kogoœ kto nie mia³ stycznoœci z tymi systemami) oblecenie tutoriala czêsto nie styka. Wielu ludzi pyta siê o grê, nawet graj¹c w random party, czêsto rozmowa jest w³aœnie na temat mechanizmów gry, lecz wszystko odbywa siê kulturalnie. W gildi w jakiej jestem, mia³em przyjemnoœÌ (tak, nie pomyli³em siê) graÌ z m³odszymi od siebie i to o sporo, najm³odszy gracz z jakim gra³em mia³ 14lat. i uwaga, on mnie uczy³ podstaw, zaczyna³ mniej wiêcej wtedy co ja tworzyÌ nowa postaÌ. W l2 zosta³bym wyœmiany i zwyzywany od nobów, a tu proszê jaka mi³a odmiana. Dobra nas³odzi³em na gre, teraz kolej nieco posoliÌ;] W grze bez party chuja zrobisz, ka¿dy od 5lvla wzwy¿ dos³ownie musi mieÌ party aby robiÌ spokojnie questy na poziomie ELIte (czyli jakby super trudny, zajebisty rzek³bym), no chyba ¿e ma siê main postaÌ full wykoksan¹, co te¿ sprawia ¿e masz dostêp do najlepszych itemów wtedy przerzucaj¹c je masz tam jakieœ szanse zrobiÌ kilka lvli wzwy¿ solo, jednak i tak prêdzej czy póŸniej party staje siê koniecznoœci¹. Nieco pojebane zdajê siê kilka bugów jakie w grze wypatrzy³em, na 7lvlowym spocie moby (drowy, d elfy) albo s¹ tak zajebiste i maj¹ morrowindowe resisty na fire albo nie wiem. Nukuje go z frost lanca dostaje damage, nukuje go z firebala dostaje damage ale o sporo okrojono, s¹ miejsca gdzie stoi/le¿y lawa, ja depnê na ni¹ dostaje damage, drow stanie po jajca w lawie i nie dostaje dmg. Kolejna sprawa, kolejna sprawa (ale to chyba tylko ja tak widzê) sterowanie, nieco lipne, bo chodzi sie wsadem lub strza³kami, do tego kombinacje odpaleù pasków s¹ na numerycznej z sziftami, kontrolami, ogólnie dla mnie nie fajnie, ale da siê przywykn¹Ì. Kurde mia³em napisaÌ do Ostego, a proszê posz³a ksi¹¿ka.

tak wiêc jakby ktoœ chcia³ spróbowac siê z t¹ gr¹, linki poda³em, œci¹gn¹Ì sobie poinstalowaÌ, zupdatowaÌ (na stronie gildi jest chyba tutorial jak co i kiedy robiÌ) i wbijaÌ do gry.

ps. wymagania ma nieco mniejsze
ja na c2d ~5ghz i 1gb ramu gram spokojnie, jedynie w miastach lekko mnie harczy, ale ogĂłlnie questy, spoty dziaÂłajÂą cud miĂłd i wisienka na torcie.

Nie odbierzesz Âżycia komuÂś, kto nie Âżyje...

- Rozwidlenie, ktĂłrĂŞdy idziemy?
- W lewo
- W takim razie w prawo
osty
Klanowicze
UÂżytkownik

« Odpowiedz #74 : Wrzesień 16, 2010, 16:09:58 »

co do wymagaù DDO to s¹ chyba podobne do lineage hb i w dó³.
Sterowanie mi siĂŞ wÂłaÂśnie podobaÂło, wiĂŞcej siĂŞ widzi niÂż w przypadku l2 i ma siĂŞ wiĂŞksze pole manewru.

Strony: 1 ... 3 4 [5] 6 Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do: