Strona g³ównaPomocSzukajZaloguj siêRejestracja

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.
Grudzieñ 23, 2024, 07:45:29

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Szukaj

News

Stats
8792 wiadomo¶ci w 564 w±tkach, wys³ane przez 45 u¿ytkowników
Najnowszy u¿ytkownik: konopia
+  Art Of War
|-+  Off - topic
| |-+  .. i starocie ;)
| | |-+  Ró¿no¶ci
| | | |-+  Dla tych co tu jeszcze czasem zagl±daj± :)
0 u¿ytkowników i 6 Go¶ci przegl±da ten w±tek. « poprzedni nastêpny »
Strony: 1 ... 3 4 [5] 6 Do do³u Drukuj
W±tek: Dla tych co tu jeszcze czasem zagl±daj± :)  (Przeczytany 26444 razy)
Sosina/Koka
Aktywny u¿ytkownik

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 109

« Odpowiedz #60 : Wrzesieñ 10, 2010, 20:22:05 »

"Stara ekipa"? Stara ekipa zosta³a tylko na forrum ,nasze drogi porozchodzily sie :(Watpie zeby udalo nam sie zebrac gdziekolwiek na jakimkolwiek serwerze Smutny Fajnie ze chociaz na forum czasem ludziki zagl±daj± U¶miech

"Chodziæ bêde po Ziemi  sercem mi³uj±cym;Moze to byæ mêczeñstwem,ale lepsze jest mêczeñstwo z mi³o¶ci niz mêka nienawi¶ci"
ELI-Spectral Dancer -79-/Storm Screamer -76-/Bishop -67-
Kastien -Warcrayer-78/SH-53
IiILeonIiI
Klanowicze
Nowy u¿ytkownik

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 43

~PumpinJumpinLoop~

« Odpowiedz #61 : Wrzesieñ 10, 2010, 20:49:23 »

Hmm nom masz racje U¶miech ale hmm moze ta garstka ludzikow by sie dolaczyla i moze cos by wyszlo Jêzyk

L2Elixir-Archmage 77lv
L2Bfde-ElvenElder 84/85lv  Sub-ArcanaLord77,HE76,Archmage79
SH79lv,Tyr 52         
L2BFDE-sps80/sws76/tyr75/konik59   full dynasty!! xD
L2EX- ee80
L2DEX- SOulH 78
l2WS- Cardi 82 / bd 75 / Paladyn 52
Ukanio81
Klanowicze
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 281

"Ciesz siê m³odzieñcze w m³odo¶ci swojej"

« Odpowiedz #62 : Wrzesieñ 10, 2010, 22:40:04 »

nawet mi si ejuz nie chce grac w l2, jakies nudne to sie stalio wklepywanie lv od poczatku

Mo¿emy jedynie zdecydowaæ, co zrobimy|z czasem, który zosta³ nam dany
when i die bury me upside down, so the world can kiss my ass
Elsi /Selenay
Clan Leader w stanie spoczynku ;)
Administrator
Aktywny u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 207

« Odpowiedz #63 : Wrzesieñ 11, 2010, 15:00:04 »

Lukas nie marud¼ Mrugniêcie To rola S.a.m.a.r.a Jêzyk Ja wesz³am na eliksir tak tylko z ciekawo¶ci, moje postacie wszystkie s±, ale jak ju¿ wspomnia³am Elsi jakby troszkê nieubrana Mrugniêcie Klan jest, ch jest, nie widzê problemu jak kto¶ ma ochotê grac Mrugniêcie Ludzi od cholery gra z tego co widzia³am. Tam teraz Gracia Final jest. Jakby¶cie chcieli to oddam komu¶ lidera, a swoja postaæ wola³abym jednak zatrzymaæ, mo¿e czasem zagl±dnê Mrugniêcie
Sosina/Koka
Aktywny u¿ytkownik

« Odpowiedz #64 : Wrzesieñ 11, 2010, 18:14:47 »

Elsuniu,nie wiem czy dalibysmy rade sie tam zebrac w jakas wieksza grupke ,chociazby z 20 osob(tak wiem mam za duze wymagania),fajnie by bylo jakby sie tak naprawde udalo ale znajac zycie ....

"Chodziæ bêde po Ziemi  sercem mi³uj±cym;Moze to byæ mêczeñstwem,ale lepsze jest mêczeñstwo z mi³o¶ci niz mêka nienawi¶ci"
Samar
Klanowicze
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 90

« Odpowiedz #65 : Wrzesieñ 12, 2010, 17:23:46 »

Elsi jak chcesz to ja powinienem miec sprzet na swojej postaci to moge Ci oddac Mrugniêcie

Odwa¿ny, to nie ten kto siê nie boi, ale ten który wie, ¿e istniej± rzeczy wa¿niejsze ni¿ strach.
DevilAngel
Klanowicze
Nowy u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 35

« Odpowiedz #66 : Wrzesieñ 12, 2010, 18:00:33 »

---->>>>>Czech gamers<<<<<----------- interlude Jêzyk ja gram,luq,osty noi n4k ;]
Sosina/Koka
Aktywny u¿ytkownik

« Odpowiedz #67 : Wrzesieñ 12, 2010, 18:38:18 »

n4k i to przemawia za stanowczym NIe !!!! z mojej strony

Ukanio81
Klanowicze
Zaawansowany u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 281

"Ciesz siê m³odzieñcze w m³odo¶ci swojej"

« Odpowiedz #68 : Wrzesieñ 12, 2010, 19:11:04 »

http://www.runesofmagic.com/pl/index.html  gram teraz w taka gierke troche podobna do linejdza, gra jest calkowicie po  polsku, gram na oficjalu, donaci maja tylko dodatkowych opcji wiecej za kase

Mo¿emy jedynie zdecydowaæ, co zrobimy|z czasem, który zosta³ nam dany
when i die bury me upside down, so the world can kiss my ass
DevilAngel
Klanowicze
Nowy u¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 35

« Odpowiedz #69 : Wrzesieñ 12, 2010, 21:10:50 »

tzn to nie n4k tylko nn ale polowa ludzi z n4k a tak btw to czemu nie n4k?;]
osty
Klanowicze
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 95

« Odpowiedz #70 : Wrzesieñ 15, 2010, 15:16:23 »

no ten serwerek calkiem przyjemny jest. Nawet mnie to znowu troche wci±gne³o po ponad pó³ rocznym odpoczynku ;p
Hk tu graj±, Archeon, nie ma udziwnieñ z HB, których mo¿e troche brakuje ale chocia¿ gra p³ynnie chodzi.

Z Tasem (Pope) mam tam kontakt, Lity nie widzia³em jeszcze. Luq z bratem tam graj±.

Dziwny troche ten klan nn, szczególnie podejscie lidera w niektórych sytuacjach, ale gra siê ca³kiem przyjemnie.   

Vespis
Klanowicze
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 54

All Systems Go

« Odpowiedz #71 : Wrzesieñ 16, 2010, 01:22:04 »

Osty, a tego DDO pojeba³e¶ co?Jêzyk
A muszê Ci powiedzieæ ¿e gra do¶æ fajna, taki baldurs gate multi ;]
czasem sobie pomykam, gra jest za free, lecz mo¿na placic abonament, co daje kilka bonusów, np wszystkie spoty, ilo¶æ miejsc na postacie, a je¿eli kto¶ chce graæ free (jak ja;)) to i tak mo¿na mieæ odblokowane spoty, za questy dostaje sie punkty favor i za zebrane pkty mo¿na odblokowywaæ sobie miejsca

jakby kto¶ chcia³ to zapraszam (moge nawet za³atwiæ miejsce w najwiêkszej gildi pl)
http://www.ddo.com/
http://www.ddopl.com/

Nie odbierzesz ¿ycia komu¶, kto nie ¿yje...

- Rozwidlenie, którêdy idziemy?
- W lewo
- W takim razie w prawo
osty
Klanowicze
U¿ytkownik

« Odpowiedz #72 : Wrzesieñ 16, 2010, 10:16:25 »

No ta gierka, która poleca Vesp jest najlepszym mmo w jaki gra³em.
Musia³em przerwaæ z braku  czasu, potem klanowo pogralismy na dexie wiêc DDO przesz³o na 2 plan.
Mam tam jeszcze swojego berserkera krasnoluda chyba, by³em w tej gildii ale pewnie mnie ju¿ wywalili ;p

Dla DDO mozna zarzuciæ tylko 1 - brak otwartych pvp. 

ps. my¶la³em ze juz dawno skonczyles z ta gr± Vesp ;p
ps2. swego czasu znalaz³em tez drug± ciekaw± pozycje (darmowe mmo, do pewnego momentu) - Warhammer online unlimited. Gra wydaje sie byæ rewelacyna ale wymagania ma kosmiczne, na 2gb ramu, procku amd 2ghz, karcie gf 128 7300 gra praktycznie nie dzia³a.
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 16, 2010, 10:20:07 wys³ane przez osty » Zapisane
Vespis
Klanowicze
U¿ytkownik

Wiadomo¶ci: 54

All Systems Go

« Odpowiedz #73 : Wrzesieñ 16, 2010, 11:38:00 »

Wydaje mi siê ¿e nie wywalili Ciê jeszcze, ale nie daje g³owy. Jak widaæ gram dalej, co prawda jedynie czasem, ale jak ju¿ zejdzie siê lud z którym gra³em od 4lvla do 11 (czyli niemal non stop, bo 4lvle da siê zrobiæ na solo mapie, tutorialowej) to wsi±kam na ca³e dnie, niemal jak w L2. Open pvp faktycznie tutaj cierpi, bo zwyczajnie nie ma. Wstawili karczmy gdzie to mo¿na siê praæ po pyskach ale i tak nie umywa siê to do lineagowych walk. Ogólnie 95% gdy to questy w party, muszê przyznaæ tutaj DDO góruje nad innymi grami, bo co prawda misje sk³aniaj± siê niemal jedynie ku zat³uczeniu ilu¶ tam mobów, ale jest to tak ciekawie zrobione ze po prostu tego nie odczuwasz, zabijasz setnego moba w quescie i dalej jest on przyjemny. Pamiêtam robili¶my quest The Pit, pierwszy raz robili¶my z "taksówkarzem", kolo zna³ questa, oblecia³, reszta jedynie go chroni³a i obija³a moby. Po pó³ godzinie zebrali¶my po 13k expa. Przysz³a noc, taksi odjecha³o, no to my w party wbli¶my sami (bo 13k expa to nie w kij pierdzia³ w DDo, gdzie max postaæ ma 20lvl, a ró¿nice pomiêdzy jednym lvlem a drugim to przedzia³y 100k-500k). Pó³tora godziny mêczyli¶my siê w tunelach Pit'a, ile kurw nalecia³o na voice chacie(kolejny + ddo, wbudowany komunikator) to chyba jedynie sama gra wie. Ile¶my siê razy w lawie potopili i trzeba by³o resowaæ, ale zabawa by³a przednia. Gram sorcerererem, tak± ³adniusi± babeczk±, po pierwszej sali sta³em bez many, ze skrzyni wypad³a mi bu³awa, zmieni³em szaty na heavy armor, bu³e w d³oñ i jeba³em meale damage do shrinea(takie kapliczki co regeneruj±, bo niema tam regenu w czasie rzeczywistym). Skoñczyli¶my questa po dok³adnie 152minutach (o ile pamiêtam, bo sa podsumowania na koniec, mo¿na ogl±daæ tabele z wynikami). Teraz za ka¿dym razem jak jeste¶my w party i kto¶ wo³a "pit", zawsze jest brecha, i pierw taksi szukamy:) ALe wracaj±c do rzeczy, gra jest bardzo ciekawa, ¶wiat gry opiera siê na kostkach, (baldurrzy, neverwinterzy, i podobni bêd± wiedzieæ), rzuty, wszelkie staty, skile, niemal wszystko opiera siê na kostkach. Co najwa¿niejsze, zauwa¿y³em ¿e w ddo nie ma, albo je¶li ju¿ jest to znikomy, procent nobów. Newbie jest do¶æ du¿o, sam wszystkiego nie ogarniam, i jak nie wiem to zwyczajnie pytam,. Lecz nobów znanych mi z l2, jest bardzo ale to bardzo ma³o. Gra jest zwyczajnie trudna, zeby poj±c zasady (dla kogo¶ kto nie mia³ styczno¶ci z tymi systemami) oblecenie tutoriala czêsto nie styka. Wielu ludzi pyta siê o grê, nawet graj±c w random party, czêsto rozmowa jest w³a¶nie na temat mechanizmów gry, lecz wszystko odbywa siê kulturalnie. W gildi w jakiej jestem, mia³em przyjemno¶æ (tak, nie pomyli³em siê) graæ z m³odszymi od siebie i to o sporo, najm³odszy gracz z jakim gra³em mia³ 14lat. i uwaga, on mnie uczy³ podstaw, zaczyna³ mniej wiêcej wtedy co ja tworzyæ nowa postaæ. W l2 zosta³bym wy¶miany i zwyzywany od nobów, a tu proszê jaka mi³a odmiana. Dobra nas³odzi³em na gre, teraz kolej nieco posoliæ;] W grze bez party chuja zrobisz, ka¿dy od 5lvla wzwy¿ dos³ownie musi mieæ party aby robiæ spokojnie questy na poziomie ELIte (czyli jakby super trudny, zajebisty rzek³bym), no chyba ¿e ma siê main postaæ full wykoksan±, co te¿ sprawia ¿e masz dostêp do najlepszych itemów wtedy przerzucaj±c je masz tam jakie¶ szanse zrobiæ kilka lvli wzwy¿ solo, jednak i tak prêdzej czy pó¼niej party staje siê konieczno¶ci±. Nieco pojebane zdajê siê kilka bugów jakie w grze wypatrzy³em, na 7lvlowym spocie moby (drowy, d elfy) albo s± tak zajebiste i maj± morrowindowe resisty na fire albo nie wiem. Nukuje go z frost lanca dostaje damage, nukuje go z firebala dostaje damage ale o sporo okrojono, s± miejsca gdzie stoi/le¿y lawa, ja depnê na ni± dostaje damage, drow stanie po jajca w lawie i nie dostaje dmg. Kolejna sprawa, kolejna sprawa (ale to chyba tylko ja tak widzê) sterowanie, nieco lipne, bo chodzi sie wsadem lub strza³kami, do tego kombinacje odpaleñ pasków s± na numerycznej z sziftami, kontrolami, ogólnie dla mnie nie fajnie, ale da siê przywykn±æ. Kurde mia³em napisaæ do Ostego, a proszê posz³a ksi±¿ka.

tak wiêc jakby kto¶ chcia³ spróbowac siê z t± gr±, linki poda³em, ¶ci±gn±æ sobie poinstalowaæ, zupdatowaæ (na stronie gildi jest chyba tutorial jak co i kiedy robiæ) i wbijaæ do gry.

ps. wymagania ma nieco mniejsze
ja na c2d ~5ghz i 1gb ramu gram spokojnie, jedynie w miastach lekko mnie harczy, ale ogólnie questy, spoty dzia³aj± cud miód i wisienka na torcie.

Nie odbierzesz ¿ycia komu¶, kto nie ¿yje...

- Rozwidlenie, którêdy idziemy?
- W lewo
- W takim razie w prawo
osty
Klanowicze
U¿ytkownik

« Odpowiedz #74 : Wrzesieñ 16, 2010, 16:09:58 »

co do wymagañ DDO to s± chyba podobne do lineage hb i w dó³.
Sterowanie mi siê w³a¶nie podoba³o, wiêcej siê widzi ni¿ w przypadku l2 i ma siê wiêksze pole manewru.

Strony: 1 ... 3 4 [5] 6 Do góry Drukuj 
« poprzedni nastêpny »
Skocz do: